Zeppeliner

ZEPPELINER er vakre lamper, lyslykter og vaser i munnblåst og håndlaget kunstglass. Du kjenner dem kanskje igjen fra God Kveld Norge på TV2?

ZEPPELINER er vakre lamper, lyslykter og vaser i munnblåst og håndlaget kunstglass kombinert med lekre detaljer i polert messing. Designer Katinka von der Lippe har hentet sin inspirasjon fra den spennende formen til de gamle luftskipene med de karakteristiske stripene. Perfekte striper krever håndverk av ypperste klasse fra glassblåserne i glasshytta på Magnor.

Jeg har alltid vært fasinert av tekniske innretninger. Som barn synes jeg luftskipene var noe av det mest spennende som fantes. Fylt med gass, beveget de seg stille over polhavet og brakte Amundsen til Nordpolen. Først som litt eldre ble jeg mer bevisst på luftskipenes vakre form: de langstrakte ellipsene med de vakre linjene som beveger seg mykt over formen fra ende til ende.

Designer, Katinka von der Lippe

Zeppeliner-serien blåses og formes i tre fargenyanser. Askegrønn gir et lekkert lysspill og en lun og behagelig stemning i rommet. Den hvite serien er ren og skandinavisk og gir et lyst og eksklusivt preg. En helt spesiell opplevelse skaper de blå lampene. Mytisk og finstemt, helt ulikt noe annet. Du kan velge mellom matt eller blank overflate som skaper to forskjellige lysopplevelser.

ZEPPELINER

BORDLAMPE

Lampene og lyktene passer like godt i stue, hall eller soverom. Pendlene gjør seg svært godt når de henges flere sammen i forskjellige høyder. Sett gjerne sammen matt og blank i samme rom og skap en helt unik stemning!

Luftskipene fantes i mange varianter, men det var de med fast skrog som bar navnet Zeppelin, etter oppfinneren Grev Ferdinand von Zeppelin. Magnor Zeppeliner er min tolkning av den fascinerende formen, utført i håndblåst glass, med de samme fine linjene som fremhever ellipseformen.

Designer, Katinka von der Lippe
Zeppeliner

HENGELAMPE

Zeppeliner

LYKT

Designet av

Katinka von der Lippe

Katinka von der Lippe er en anerkjent designer med bred designbakgrunn, fra biler til møbler, porselen og glass. Hun er utdannet med Master of Arts fra Kunst og Håndverkskolen i Oslo og har mottatt Red Dot Award, Brit Design Award og en serie norske designpriser.

Hun har eget designstudio og verksted i Oslo hvor hun utvikler og produserer sine egne design. Den vakre Zeppeliner-serien med lamper, lykter og vaser munnblåst og håndlaget på Magnor er siste design fra hennes hånd.

Personvern og informasjonskapsler Levert av: CoreTrek AS